Известие

Collapse
No announcement yet.

145 боксер проблем с парното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 145 боксер проблем с парното

Нов проблем колеги... не ми се включва парното.... на никоя степен не работи ... карам си аз без парно в наи-големия студ и тва си е...... включва се от време на време когато си иска... от какво може да е ?? от врътката ли незнам ... ПОМАГАИТЕ ШЕ ЗАМРЪЗНА

Хора помагайте. Използвам тази тема да не пускам нова, защото може проблема да е сходен.
    Та при мен първоначално от време на време не ми работеше парното на 4та степен за няколко секунди. След това имаше моменти, в които на 3 и 4та степен не работеше по няколко минути.
    Миналата седмица смених водна помпа. Майстора ми каза, че след като я е сменил и е пуснал да духа топло, за да обезвъздуши и парното не е тръгнало

Comment

Има един висящ кабел с една букса в краката на пасажера. Намести я и да видим какъв е резултата.
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Къде точно? Под кората от където духа въздух ли е? или около жабката?

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
          Къде точно? Под кората от където духа въздух ли е? или около жабката?
          Зад жабката
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Според мен, то е очевидно, ако се наведеш и може да се цъкне както си с бяла риза (без да се цапаш), но ако не го намираш, вземай по една бира и ела да ти покажа
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
              Според мен, то е очевидно, ако се наведеш и може да се цъкне както си с бяла риза (без да се цапаш), но ако не го намираш, вземай по една бира и ела да ти покажа
              След малко ще пробвам, ако видя, че ще се изцапам ще имаш бира от мен тия дни

Comment

Така буксата си ок, мърдях, ръчках и нищо не стана.
                Тук гледам, ама нали съм зле и не мога да разбера има ли бушон и кой: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F3%F8%EE%ED%E8
                А пък то и тая схема май не е за ТД

Comment

Така - сега като пътувах към работа и карах по релсите на дондуков 20-30м, че павета са много зле и в момента, в който слезнах от релсите и стъпих на павета, парното заработи. До кога обаче не знам.

Comment

Проблема ти е в някоя връзка,най-вероятно тази на мотора
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Така - сега като пътувах към работа и карах по релсите на дондуков 20-30м, че павета са много зле и в момента, в който слезнах от релсите и стъпих на павета, парното заработи. До кога обаче не знам.

Чакай сега, на теб вентилатора ти ли не върти или изобщо не стига топлина до купето ?
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

Вече всичко работи, но не съм пипал нищо, всичко се оправи от самосебе си. Иначе стигаше топлина в купето, но без да работи вентилатора т.е. дали е на 0,1,2,3 или 4 всичко е едно и също - не духа, влиза топлина, както като е на 0

Comment

Вече всичко работи, но не съм пипал нищо, всичко се оправи от самосебе си. Иначе стигаше топлина в купето, но без да работи вентилатора т.е. дали е на 0,1,2,3 или 4 всичко е едно и също - не духа, влиза топлина, както като е на 0
                          щом се е оправило само,пак ще се развали повярвай ми
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Най вероятно проблемите ти се дължат на лоши контакти някъде. Повярвай ми, в нашите стари коли има доста такива места. Просто трябва да се тръгне и да се провери всяко едно място, където може да има хлабаво,окислено, нагоряло и т.н.
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              щом се е оправило само,пак ще се развали повярвай ми
                              Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                              Най вероятно проблемите ти се дължат на лоши контакти някъде. Повярвай ми, в нашите стари коли има доста такива места. Просто трябва да се тръгне и да се провери всяко едно място, където може да има хлабаво,окислено, нагоряло и т.н.
                              И с двете съм съгласен за съжаление

Comment

Working...
                              X